не се оправям особено много с рийзъна, но не се и занимавам особено много с него, па да взема да се науча да се оправям. Пиша си нещата на елементарен едитор, откъдето после си експортвам инфото в миди. Опитвам се да го импортна в рийзън 4.0, обаче имам загуби на информацията. Първо, че ми отваря по два комбинатора на писта (не са ляв и десен канал, защото инфо имам само в еидния канал/комбинатор), но и примерно на китарните партии, където имам сноване нагоре надолу, бендове, тремола и други ефекти, които би трябвало да са експортнати в мидито (когато го слушам през уинамп примерно, си се интерпретира нормално) имам загуба на информация. Може би единствено китарните сола се разхвърлят в двата отговарящи комбинатора неравномерно. Тъпото е, че не мога да си сложа някой семплер и да си експортна парчето като хората, защото имам нечовешки проблеми от това миди - примерно бас партията ми се изсвирва с октава надолу, китарите свирят само част от партията, която попада в даден диапазон и по-високи/ниски тонове биват орязани и т.н. Някой може ли да ме светне къде точно бъркам. Гледам да keep it simple: нов документ->импорт миди-> асайнвам на комбинаторите някой сет, който привидно върши работа, но пак имам кълцане. Нещо не се оправям с едитора на рийзън и затова и не искам да си пренапиша липсващите партии в него...
Ще се радвам на съвети и идеи.
Поздрави,
Влад