Remember me

Място за хора със сходни интереси, които смятат че могат да съчетаят опит и знания в бъдещи взаимни проекти.

Модератори: Glorian, Chipson, Strezov, audiozone

Remember me

Мнениеот Strezov на 29.07.2010, 13:54

Еми... едно парченце, по което работих тия дни. Все още съм на етап смесване, но утре заминавам на почивка, така че реших да събера най-различни мнения от колеги и да поработя над микса на спокойствие. Чакам вашите препоръки :)

Приятно слушане! :)

Remember me
website
musical profile
3. Просто правило - за да получиш коментар трябва и да дадеш! Постарайте се да чуете творчеството на другите и дадете мнението си, най-вероятно ще ви се върне жеста!,
SONIC - B.A.N.G. WORKSHOP - ПОТВЪРДИ УЧАСТИЕТО СИ!

Аватар
Strezov
SONIC-BANG! - Global Moderator

Специализиран съм в: композиция

Re: Remember me

Мнениеот SJD на 29.07.2010, 22:14

Аз няма да коментирам парчето по простата причина, че се чувствам недостоен да го направя :!: Страхотна композиция =D> Просто отиди да пишеш Soundtrack-а на StarCraft двата следващи експанжъна и World of WarCraft последната част !!!
Не знам какво повече да кажа...

Аватар
SJD
Advanced Member

Мнениеот The Bass Lizard на 29.07.2010, 23:25

Би било перфектно за Heroes 3 или Wow някой морски изоставен плаж над който тегне проклятие
Не пускай музика след като си слушал PINK FLOYD, защото всичко друго би звучало смешно и глупаво

Gee Tee Age - Sweet Smell Of Sorrow
Skype me @ furious_trance

Аватар
The Bass Lizard
--All Time Member--

Специализиран съм в: инструменталист

Мнениеот Aresius на 30.07.2010, 07:50

Получаваш отлична оценка от мен, адаш :)
Много силна композиция. Препоръки не мога да ти дам, освен може би да вдигнеш леко перкусията и пианото.
Не знам доколко би паснало това парче на някоя от гореспоменатите от колегите игри, но за мен то би паснало идеално в саундтрака на филма Remember Me, защото звучи доста драматично. А да не би точно този филм да те е вдъхновил за написвнето на тази композиция? :)

Аватар
Aresius
--All Time Member--

Мнениеот A.Kostov на 31.07.2010, 18:02

Чудесно е! И на мен ми направи доста добро впечатление пианото. Както винаги... ненадминат! Винаги си крачка напред и незнам какво повече мога да кажа за това, освен, че е много добро. Имах възможност да го чуя само веднъж, сега трябва да изчезвам. Драсни в скайпа кат влезнеш :)!
"Всички си имаме свои машини на времето. Тези, които ни връщат назад, се наричат спомени. А тези, които ни носят напред - мечти."
http://www.myspace.com/coldsoulmusic

Аватар
A.Kostov
Silver Member

Мнениеот KOKO на 03.08.2010, 21:06

Ако не вдигна палец,значи че нищо не отбирам. =D> .

Аватар
KOKO
Devoted Member

Мнениеот EmIssIoNs на 03.08.2010, 22:17

=D> Супер релакс , много , много , много отпускащо. Благодаря ти за музиката!
Всички знаят ,че това е невъзможно ,но ето идва невежата и точно той прави откритие!!!!

Ако снегът беше кокаин .....
Аз щях да бъда снегорин!!!

Аватар
EmIssIoNs
Member

Мнениеот Strezov на 30.08.2010, 19:27

Колеги... нямам думи, благодаря за хубавите коментари.
Нарочно забавих отговора си, защото не исках да слушам това парче и да мисля за него и да го чуя сега. Не знам за вас, но мен лично изключително много неща ме дразнят и ще се постарая да го оправя в скоро време (особено на тема смесване съм се оакал страшно). Вашите думи ми дадоха желание да седна и да поработя по парчето и да изгладя досадните грешки - благодаря ви!
website
musical profile
3. Просто правило - за да получиш коментар трябва и да дадеш! Постарайте се да чуете творчеството на другите и дадете мнението си, най-вероятно ще ви се върне жеста!,
SONIC - B.A.N.G. WORKSHOP - ПОТВЪРДИ УЧАСТИЕТО СИ!

Аватар
Strezov
SONIC-BANG! - Global Moderator

Назад към Проекти